Garantie si retur

Garantie:

Toate produsele achizitionate de la smartcable.ro vor beneficia de garantie 6 luni. In aceasta perioada vom asigura repararea, inlocuirea produsului sau restituirea banilor cash. Pentru a beneficia de garantie este nevoie sa pastrati ambalajul original intact si factura/garantia produsului achizitionat care a fost trimisa pe email si/sau whatsapp. Unele produse vandute de smartcable.ro vin in ambalaje Bulk-ECO(fara ambalaj de carton).

Produsele NU vor beneficia de garantie daca:

1) Produsul nu a fost utilizat corect, pentru scopul pentru care a fost conceput.

2) A suferit socuri fizice/mecanice/electrice.

3) Cablul a fost degradat din cauza manipularii inadecvate.

4) Produsul a luat contact cu o substanta lichida.

5) S-a incercat repararea neautorizata a acestuia (ex. sigiliu rupt,mufa crapata,etc).

*Garantie = Defect sau viciu de fabricatie care apare in timpul utilizarii NORMALE*.

 

Retur:

Renuntarea reprezinta un serviciu gratuit oferit clientilor smartcable.ro

Prin acest serviciu, clientii smartcable.ro pot returna gratuit in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate. Acest serviciu nu afecteaza dreptul de retragere prevazut de O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, pentru contractele incheiate la distanta. Clientii care renunta la cumparare, solicitand returul unui produs, se vor supune regulilor prezentului Regulament, acceptandu-l in integralitate. Acestia pot fi persoane fizice sau persoane juridice care au achizitionat produse de pe smartcable.ro, fiind titularii facturii si/sau al certificatului de garantie (persoane fizice) sau reprezentantii persoanei juridice titulare a facturii fiscale.

Cum puteti returna produsele achizitionate de la smartcable.ro?

Produsele cumparate de pe smartcable.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice: Prin accesarea rubrici de contact aflata pe site,solicitand un retur.

Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza:

de la data livrarii produsului in cazul in care produsul a fost achizitionat de pe smartcable.ro; in cazul unei comenzi care contine mai multe produse, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii ultimului produs din comanda. Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare fara a fi nevoit sa justifice decizia si fara a suporta alte costuri. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin. Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.

*Fiecare client are dreptul la maximum 2 returnari pe an*.