Politica de confidentialitate

SmartCable.ro, prin intermediul platformei online, si-a luat angajamentul sa iti respecte viata privata.

Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

SmartCable.ro iti pastreaza datele in siguranta.

 

Ce am facut noi:

Am luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea datelor:

-securizarea bazelor de date;

-alinierea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de utilizarea a cookie-urilor la noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679;

-informari clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Ce poti face tu:

-Utilizeaza parole sigure;

-Pastreaza-ti dispozitivele in siguranta;

-Protejeaza-te impotriva email-urilor spam;

-Protejeaza copiii in mediul online.

 

Ce se intampla cu datele tale de pe SmartCable?

Atunci cand faci cumparaturi din platforma online SmartCable.ro sau te abonezi la newsletter-ul nostru, ne oferi acces limitat, la datele cu caracter personal, necesare strict pentru desfasurarea contractului comercial (adresa, nume, preunume, telefon, email, date firme).

 

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Compania SmartCable Online, detinatoare a brandului SmartCable.ro este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiti si raspunde de datele tale cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

 

Unde iti stocam datele?

Datele pe care le colectam de la tine sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE) in conformitate cu legislatia in vigoare, in Google Cloud cu Datacenter localizat in Frankfurt. Datele cu caracter personal sunt protejate de infrastructura de securitate Google.

 

Cumparaturile Online:

Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona achizitiile online de pe SmartCable.ro, prelucrand comenzile si retururile prin intermediul serviciilor noastre online si iti vom trimite notificari privind starea livrarii. Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona platile. De asemenea, iti vom folosi datele pentru a trata Reclamatiile, Retururile si Garantiile pentru produse.